i like it!

By: Ahmad Isyak Rudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Oct-2007 00:36 Email | Share | | Bookmark
Jalan-jalan @ Toronto

 
 
 
View all 10 photos...


~Jaaaaalan ~jaaaaaalan, jalan-jalan cari makan, Woopa kota, Wakeramboo~jalan jalan cari makan.......
emm in Toronto city center. about 1hour travel from Brampton. tak jauh sangat. we all park keter jauh sikit, tapi seronok jugak dah name pon jalan2. tak rase penat sebab sejuk tapi letih we all sumer pun naik CN Tower untuk menikmati udara yang sangat dingin diatasnya..

_AIR aka esyaque


Monday, 22-Oct-2007 19:17 Email | Share | | Bookmark
Pumpkin fest @ Ontario.

 
 
 
View all 10 photos...


Selepas menyambut hari raya, di sini sebok pulak bersiap untuk Halloweennnn.... hehehe sajer jer.. ader mase kat sini kami semua melawat ladang labu yang terbesar di Belfountain, Ontario. kalau masak lomak Labu Sodap nie.. .

_AIR aka esyaque


Saturday, 20-Oct-2007 03:21 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Raya @ CANADA_07

 
 
 
View all 26 photos...


~',,Di hari hari raya~ terkenang daku kepada sidia~ kampung ku indah nun jauh disanaaaa~ ayah sertaa bondaaa ku~~~ tahun nie kita raya jauh sikit.

Syukur alhamdulillah, di sini kami telah mendapat undangan yang cukup istimewa daripada puan Raheda n en Mat Nor sekeluarga. Hidangan masakan yang sedap2, ketupat, lemang, lontong, rendang, teh tarik dan macam2 lagi. sekalilagi saya bagi pihak keluarga mengucap kan ribuan terima kasih di atas undangan dan layanan yang mesra dari keluarga pn Raheda dan juga tetamu yang hadir.

Secangkir kayu mawar berlada, Dililit kemas permata merah,
Jika rezeki kembali ke CANADA, Jemput lah lagi datang ke rumah!

kesempatan ini juga isyak, nani n baby ingin memohon maaf di hari raya yang mulia ini..

_AIR aka esyaque


Saturday, 20-Oct-2007 02:19 Email | Share | | Bookmark
On the way to toronto. part 02

 
 
 
View all 5 photos...


OK. akhir nya perjalanan yang mengambil masa 12 jam bersama Air Canada telah tiba di toronto pada jam 0600am CAN / 0600pm MAS.

_AIR aka esyaque


Tuesday, 16-Oct-2007 02:21 Email | Share | | Bookmark
On the way to toronto. part 01

 
 
 


Halooo. 2007 tahun nie berpeluang beraya di perantauan bersama keluarga, kira balik kampung pak n mak mentua la nie, perjalanan kesana makan masa 1.1/2 hari, dari KLIA 10.10.07 jam 0130am.( MAS airlines.) ni pon delay 1 jam.
Sampai Bejing Capital International Airport.Peking, Běijīng Shǒudū Guójì Jīcháng, dalam pukul 0700am. 10.10.07. huh sejuk jugak kat Bejing nie 11deg. sejukkk ooo. kira transit kat bejing nie lamer gile. 11 jam, jam yang pertama ok g. jam yang berikutnyer dah taktau nak buat ape. lalllaaa laalaaa..

saksikan episod yang seterusnya kesangapan di Peking Airport dalam "On the way to toronto. part 02"

_AIR aka esyaque


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net