i like it!


My name: Ahmad Isyak Rudin
My Fotopage: http://esyaquef.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
PowerShot S50
Friends:
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
Firr Budi
Latest entry:Shahril & Olive Wedding : 01 Mac 2009
See more @ http://lensahijau.blogspot.com by firrbudi aka lensahijau View this Fotopage entry
nor zaiti
Latest entry::: Seri Perdana ( PM Residence ) Interrior Shot ::
Di tengah-tengah Putrajaya diatas sebuah kawasan yang berbukit terletaknya Sri Perdana iaitu kediaman rasmi Perdana Menteri Malaysia,Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi. Bangunan terletak diatas tanah bukit yang membolehkan anda melihat beberapa kawasan/bangunan penting di Putrajaya Terdapat satu ruang pelantar berhadapan rumah tersebut....yang membolehkan anda melihat terus ke Masjid putrajaya dan pejabat Perdana Menteri..Kawasan kediaman ini terletak di dalam kawasan seluas kira_kira 16 hekta... View this Fotopage entry
Monographer Team
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israe... View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
supafly xyz
Latest entry:pindah rumah
pindah ke address baru - http://zulkefly.epikt.net/ terima kasih, jumpa lagi. :-D fly_ View this Fotopage entry
azam mustafa
Latest entry:family day!
lama dah mengidam nak buat fotoshoot mcm ni, hari tu pergi jalan-jalan studio rupajiwa, tu yg main-main lighting + whiteroom bersama-sama Mr Airul himself.. thanks bro..next time kita buat yg proper punya k!! View this Fotopage entry
finally joe..kawen pun enko!
pok sap
Latest entry:Tuan Ahmad Arief
View this Fotopage entry
Shazlin Rahiman
Latest entry:::Niagara Winter::
View this Fotopage entry
Adib Ramli
Latest entry:Bali...the most beautiful island in the world
Assalamualaikum. We went to Bali recently on 2/2/08 until 5/2/08 purely for holiday which we have planned since August 2007. We stayed at All Seasons Hotel in Legian and for a moderate rental price per night amazingly it’s a beautiful hotel. Some people said 3 days is really a short period to explore the magnificent Bali island as most of the tourist especially from Europe stay there for a week and more! But I’m glad that we did some homework before we went there and we made our itinerary which we divid... View this Fotopage entry
Artist's pavillion at Pura Taman Ayun
nurul azreen azlan
Latest entry:I've moved!
to http://www.flickr.com/photos/nurulazreenazlan/. I like it better there ;-) View this Fotopage entry
nur hanani abdul rahman
Latest entry:::colouRED::
View this Fotopage entry
isma aazis
Latest entry:crackin' out with b&W
been ages i didnt update my fp.. my samsung digital camera (actually my dad's :-D ) went wrong for the past 2 months.. so no photos at d moment.. really crack out actually, guess tht got to buy dslr than.. haha..jus like everyone.. money money money.. Anyhoo got some old photos of my best fren's cute litlle princess-farah qistina ... (sori nofie... dah lame janji nak bagi gmbr farah kat ko ek.. asik terlupe jek.. huhu) View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016